Over mij

Ik ben Eva Vissenberg en woon in Achtmaal (Noord-Brabant). Ik ben vanaf jongs af aan al met veel liefde in de paarden te vinden. Na mijn lieve ondeugende shetlander begon ik op 9 jarige leeftijd mijn passie verder te ontwikkelen met Vicky. Met veel wedstrijden, buitenritten, ponyclub avonden waren de paarden al niet meer weg te denken uit mijn leven.

Tijdens mijn studie Ergotherapie ontwikkelde ik mijn kijk op de beweging vanuit het menselijk lichaam en ook het observeren en analyseren van het menselijk gedrag. Ik puzzelde vaak naar wat er anders of beter kan. Toen ik de kans kreeg dit verder te ontwikkelen bij paarden wist ik dat dit de match was.

Met volle passie greep ik de kans om bij 2fithorses de opleiding te volgen tot biomechanisch fitter die ik in 2021 succesvol heb afgerond. Niet alleen mijn passie voor de paarden maar ook mijn kennis is hierdoor gestegen om zo beweging en gedrag bij paarden te optimaliseren naar de juiste verbinding samen.

Door deze combinatie kan ik ruiter en paard helpen naar het best haalbare resultaat. Puzzelen naar wat een paard op dat moment nodig heeft en helpen om te streven naar het hoogst haalbare is wat ik iedere dag weer het leukste vind. 

Eva Vissenberg

“Het puzzelen naar wat er anders of beter kan om steeds dichter te komen tot het best haalbare resultaat, vind ik het leukste wat er is.”